0

LEGO Star Wars

MEd LEGO Star Wars kan børn og voksne samle på fartøjer og elementer fra den ikoniske saga Star Wars. Den eventyrlige saga om gruppen af frihedskæmper, mod de onde og styrende magter! Børnene kan udvikle deres byggefærdigheder ved at bygge de mange LEGO Star Wars fartøjer som filmen Star Wars er kendt for. Minifigurene fra LEGO Star Wars er også nogen børnene elsker at samle på, hvor de kan lave deres egne eventyr i den fjerne galakse. Lege mulighederne har ingen grænser!

lego star wars rouge one 2017

Mere om LEGO Star Wars

Star Wars sagaen er nok en af de mest kendte saga´er af de senere gennerationer, og med LEGO Star Wars kan børne og forældre dele oplevelsen og interessen for et eventyr. Den klassiske kamp det gode der bekæmper det onde, hvor det i Star Wars saga´en er modstandsgruppen der skal bekæmpe de onde kræfter der styrer galaksen fra deres base Dødstjernen. Med LEGO Star Wars kan børnene og filmens fans bygge en hel galakse af fartøjer og deltage i de mange kampscener der er kendt fra filmen.
Børnene kender mange gange historien fra den animerede Star Wars Rebels som vises på børnekanalerne, og når de ser de animerede LEGO Star Wars film på enten på youtube eller online på LEGO´s hjemmeside.

Den seneste film The Force Awakens findes der mange flotte sæt med, hvor der er kommet mange nye LEGO Star Wars figurer og fartøjer, og den nye film der kommer til jul 2016 "Rogue One" som dog hopper lidt i sagaen, er der allerede ny fartøjer og LEGO Star Wars figurer ude til nu. De nye LEGO Star Wars Actionfigurer, der er store figurer der ksn bygges om med bøgelig led, og alle deres seje våben, er et meget populært ved børnene. Serien består af meget ikoniske figurer fra Star Wars universet, her i blandt General Grievous, Dart Vader, Obi-Wan Kenobi og så nogen fra de nyere fra filmen The Force Awakens, og så er tredje genneration netop kommet til salg fra den nye Rogue One.
LEGO Star Wars kan også spilles som spil på tablet og spillekonsol, hvor spillene er af meget høj kvalitet.
Se mere på LEGO´s egne hjemmeside for gratis spil og danske film omhandlende LEGO Star Wars