0

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago som er baseret på en animeret TV-serie hvor Ninjago heltene, COLE, KAI, ZANE, JAY, LLOYD og NYA sammen med deres Sensei WU kæmper mod det onde! Ninjago består af mange forskellige og fantastiske fartøjer og andre kamp scener der giver en actionfyldt, kreativ og fantasifuld leg.

Vi erfarer ofte at drengene i alderen ned til 4-5 år er fascineret af LEGO Ninjago, og at det fra LEGO kun er vejledt ned til 6 år på kasserne. Det der er aldersmarkeret på æskerne er kun til vejledning, og det er vurderet ud fra at barnet for udleveret æsken uden at få hjælp til at bygge.

lego ninjago 2017 airjitzu

Lad dine børn blive Spinjitzu mester, sammen med de kendte LEGO Ninjago figurer!
Heltene fra den kendte tv-serie LEGO Ninjago er en gruppe med Sensei Wu i spidsen som skal bekæmpe de mange skurke, som vil ødelægge verdenen. Heltene COLE, KAI, ZANE, JAY, LLOYD og NYA kæmper med deres Spinjitzu og Airjitzu teknik om at lave bagholdsangrep på skurkene.
Til de mange bagholds angrep benytter de mange spændende og fantastiske fartøjer, som har mange funktioner og fantasifulde detaljer. 

De mange fartøjer kender børnene fra de spændende og humoristiske kampe, fra LEGO Ninjago tv-serien. Det kan fx. være hvor figurene skal kæmpe mod mester Yang og Chenosaurussen med den seje ultrahurtige angrepsmaskine, for derefter at skulle forsvare deres skjulested i fyrtårnet, når luftpiraterne kommer. Kampene forgår med deres drager og andre helt unikke fartøjer!

Det næste LEGO Ninjago eventyr kan være at ZANE er blevet taget til fange i Kryptarium-fængslet, og KAI skal bekæmpe nindroider, skeletter og andre skurke for at befri ZANE. Og når de skal flygte opstår mange kampe som giver nogen actionfyldte scener, og de flygter i den super seje Titanium-ninjatank, med hjælp fra NYA, som jo så tit skal hjælpe ninja drengene når det virkeligt brænder på.

Når LEGO Ninjagoerne er på vej til Tigerenkens Ø kæmpes mange kampe mod luftpiraterne, både mod deres store piratskib, Ulykkesbringeren og angreps-zeppelineren hvor de mange Airjitzu triks kan bruges. Når de seje kampe besejres drøner de videre til at bekæmpe den onde Djinn og hans håndlangere på Tigerenkens Ø, og her udspilles der endnu en spektakulær kampscene.
Se mere om LEGO Ninjago på LEGO´s egne hjemmeside hvor der kan spilles spil og se film på dansk omkring LEGO Ninjago.