0

LEGO Nexo Knights

NEXO Knights handler om 5 unge LEGO-riddere som er på eventyr, CLAY MOORINGTON, AARON FOX, LANCE RICHMOND, MACY HALBERT og AXL de har som opgave at beskytte kongeriget Knighton.
Hver ridder har sin forskellige evner, skjold og våben, og der skal nok være rig mulighed for at få det brugt, for der er action på i dette eventyr! Nexo Knight ridderne er oppe imod den magtfulde JESTRO, en hævngærrig tidligere hofnar, som var trær af at være til grin, og den levende bog "Book of Monsters", som er fyldt med ondskab.
De onde har en hær af uhyggelige ildkugle monstre, som udfordrer de modige Nexo Knights!
Nexo Knigsht ridderne er udstyret med de vildeste hjælpemidler, skjold med forskellige krafter, hoverboards og robotheste, og de for hjælp fra den digitale troldmand MERLOK 2.0, som er inde i Fortrex borgens computer system.

Vi erfarer ofte at drengene i alderen ned til 4-5 år er fascineret af LEGO Nexo Knights, og at det fra LEGO kun er vejledt ned til 7 år på kasserne. Det der er aldersmarkeret på æskerne er kun til vejledning, og det er vurderet ud fra at barnet for udleveret æsken uden at få hjælp til at bygge.

lego nexo knights skjold

Mere om LEGO Nexo Knights

LEGO Nexo Knigst er den futuriske high-tech verden kombineret med traditionelle ridder tema. Nexo Knights figurene ser super seje ud i deres ridderdragte, og deres våben som er ultimative, den traditionelle bue, er udstyret med flere funktioner og skydere. Skjoldet med forskellige evner, dette er bare efter alle drenges ultimative fantasi, seje riddere med skjolde og våben der overstiger den vildeste fantasi.
Og så er der alle deres fartøjer, fx. deres ridderborg Fortrex, som er udstyret med lavfødder, så den kan køre med dem rundt på deres missioner.
Lances robothest, Beast Masters kaos stridsvogn og General Magmars belejringsmaskine er bare nogen få af alle de super seje køretøjer der findes i LEGO Nexo Knights universet. Alle med funktioner og seje våben, der kan være en del af striden i Nexo Knight.

Med NEXO Knights har børnene stor mulighed for at indleve sig i NEXO KNIGHTS universet, da de kan se de rigtig sjove Nexo Knights film på YOUTUBE. Samt er der spil de kan spille på tablet, hvor der rigitg god gameplay og udvikling i spillet. I spillet kan de få mange af riddernes evner og våben ved at samle og scanne skjoldene der medfølger i de LEGO sæt de køber.
Se meget mere på LEGO´s hjemmeside med alle de gratis muligheder der er med LEGO Nexo Knights, her er spil og film der kan ses online