0

LEGO Minifigurer

LEGO Minifigurer er de små gaver med spændende overraskelser, som er perfekt til børnene. De forseglede LEGO Minifigur poser indeholder en minifigur og tilbehør, men de ved ikke hvilken figur der er i posen, før de åbner den. De har så mulighed for at bytte med deres venner som også samler på LEGO Minifigurer.

LEGO Minifigurene er med forskellige temaer, og de er elsket af børnene da temaerne er med charme og humor. Det er også gode at kombinere sammen ens LEGO samling, hvis man er igang med nogen kreative byggerier. LEGO minifigurene kan også være inspirerende til et nyt kreativ bygger.

LEGO Minifigurer

Mere om LEGO Minifigurer

Børnene elsker LEGO minifigurer, da de enten samler på figurer, eller at LEGO Minifigurene giver liv til deres i forvejen opbyggede LEGO by. Igennem tiderne har der være mange serier af LEGO Minifigurer, og nogen af serierne er gået hen og blevet helt ikoniske, blande andet LEGO Minifigur serie 10, som indeholdt LEGO guldmanden, som er højt ønsket minifigur. LEGO minifigurene er delt op i serier, og for tiden er det Serie 16 som sælges. I hver serie er der 16 forskellige LEGO minifigurer, med forskelligt udseende og tilbehør.
Klodsbutikken sælger LEGO Minifigurene online, og vi kan ikke garantere at der vil væren ens LEGO Minifigurer i en ordre, hvis man bestiller flere. Men vi vil gøre vores bedste for at mærke efter at du ikke modtager 2 ens, af LEGO Minifigurer.
Se mere på LEGO´s egne hjemmeside om gratis spil og danske film omhandlende LEGO minifigurer.