0

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorm hjertet er den intelligente EV3 klods, som har en kraftige ARM9 processor, USB-port til WI-FI og internetforbindelse, Micro SD-kortlæser og 4 motor porte.
Til LEGO Mindstorm EV3 medfølger 3 interaktive servermotorer og fjernbetjening og over 550 LEGO Technic dele, som alt dette er med til at du kan bygge op til 17 seje robotdesigns. Med LEGO Mindstorm 31313 kan man fx. bygge en meneskelig robot, en snoende slange eller skydende skorpion, som bare nogen få eksempler.
Med LEGO Mindstorm er der rigtig meget læring omkring teknik og computer, og hvordan den teknik vi omgiver os med i dagligdagen uden at tænke over det egentlig fungerer. LEGO har formået at få denne teknik ind i en klods som er overskuelig og simpel at arbejde med, men stadig med muligheden for at programmere den til det man vil have den til. LEGO Mindstorm er netop også derfor blevet en del af undervisningen rundt på de danske skoler!

LEGO Mindstorm

Mere om LEGO Mindstorm EV3

LEGO Mindstorm er den ultimative LEGO til de større legebørn, der har interesse i programering og teknik. Der kan som standard bygges 17 forskellige robotdesigns, som kan programmeres til at gøre mange bevægelser og adfærd. Med den gratis LEGO Mindstorm app kan man finde byggevejledninger og nemme instruktioner til at få bygget sine robotter. Og i app´en kan de styres nemt og overskueligt. Hver robot er udstyret med sine egne unikke funktioner, som for den til at komme til live. Med i sættet er en farvesensor så din robot kan genkende op til 7 forskellige farver og registrere lyset, det kan fx. bruges til at den stopper for rødt og kører igen når det bliver grønt. Der medfølger meget mere tilbehør som giver mange muligheder og masser af leg med den intelligente Lego Mindstorm.
Se mere på LEGO´s egne hjemmeiside hvor der er muligt at spille gratis spil, og se danske film om LEGO Mindstorm