0

LEGO Juniors

LEGO Juniors er simple sæt i den almindelige LEGO klods størrelse, til drenge eller piger der er klar til at udvikle legen fra LEGO Duplo. Sættene har temaer der matcher sættene fra LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Friends og LEGO Superhelte , da børnene begynder at have interesse for de mere krævene sæt. Men her har man med LEGO Juniors gjort det nemt at få sæt der ligner nogen af de mere ikoniske sæt som er til de større børn.
Med LEGO Juniors har tydligt nummereret poser, med færre klodser pr. pose, og samlevejledningen er gjort nemmere og mere intressant for at kunne bevare fokuset under byggeriet, og så er modellerne nemmere at bygge da der brugt større elementer, alt dette for at det er succesoplevelse at bygge med LEGO Juniors.

lego juniors sæt 2017

Mere om LEGO Juniors

LEGO Juniors er til førstegangsbyggere af de små almindelige LEGO klodser, sættene er lavet med temaer som vi kender fra LEGO der henvender sig til de mere øvede LEGO byggere. LEGO Juniors er de perfekte sæt når man vil ta næste skridt fra LEGO Duplo til de mere almindelig LEGO sæt. Tilbudet i LEGO Juniors byder både på Ninjago, Spiderman, Iron Man, Batman, Superman, Politi og sæt fra eventyrene hvor både Ariel og Askepot er med i nogen fine LEGO Juniors Disney Princess sæt. De to LEGO Juniors kufferter, med brandstation og supermarked er rigtig gode gave ideer eller til at ta med på ferie. Da sættene fåes i den medfølgende kuffert og børnene kan have deres LEGO klodser i den.

LEGO Juniors er sæt der henvender sig til børn i alderen 4 - 7 år, og det er gjort nemt for børnene at få succesoplevelsen, da man har opdelt alle poser med tydlige tal på, og så er der ikke så mange klodser i hver pose. Samlevejledningen er gjort mere intressant, så barnet har nemmere ved at holde fokus på byggeriet, og så er kontruktionen mere simpel og med større elementer.
Se evt. mere på LEGO´s hjemmeside hvor der er gratis spil og danske film til børnene omhandlende LEGO Juniors