0

LEGO Friends

Pigerne holder meget af LEGO Friends, da Friends pigerne Olivia, Emma og den nye pige Livis lever deres liv i byen Heartlake, hvor der hele tiden sker noget nyt og spændende. Der er utallige tilbud til pigerne i Haertlake, de holder fester med koncerter, store fødsesldags fester med masser af gaver. Deres kæledyr bliver også forkælet i den lokale kæledyre salon, og hundevalpene leger i dagplejen. Den nye rideklub i Heartlake er endnu et nyt tilbud til pigerne i Heartlake, sammen med den nye forlystelsespark, hvor LEGO Friends pigerne kan more sig i alle de sjove forlystelser.

lego friends 2017 nyheder

Mere om LEGO Friends

LEGO Friends byder på mange oplevelser i Heartlake City, hvor den almindelige byggeoplevelse kombineres fint med en rolleleg som pigerne gerne fordyber sig i.
De mange film der kan ses på både YOUTUBE og andre online kanaler, følges meget af pigerne da livet i Heartlake byder på så mange spændende ting. Der er store fødselsdagsfester med kager og gaver, masser af kæledyr og hundevalpe som skal ned at lege med sine venner i dagplejen. I den lokale rideklub skal hestene passes og plejes, og dyrlægen kommer også gerne forbi.
LEGO Friends nye store forlystelsespark, byder på mange timers sjov for pigerne i Heartlake City, hvor der er en rutjebane, pariserhjul, karussel og mange andre sjove forlystelser. LEGO Friends byder også på mange butikker til shopping inde i Heartlake city, og muligheden for at tage på det store Grand Hotel og overnatte med veninderne. LEGO Friends byder på rigtig meget rolleleg for pigerne og det kan udforsket yderlige på LEGO´s egne hjemmeside hvor der også er gratis spil og danske film om LEGO Friends