0

LEGO Duplo

LEGO Duplo er store klodser til små hænder, de er dobbelt så store som den lille LEGO klods. Til de små hænder er LEGO Duplo perfekt til at give de unge byggere en god byggeoplevelse. LEGO Duplo samlevejledningen er også ekstra simpel for at de mindste kan få deres første succeser ved at bygge deres første byggerier, der ligner rigtig byggerier.
Duplo er opdelt i forskellige kategorier, alt efter hvor barnet er i deres udvikling til at konstruere og lege:
- Mine første LEGO Duplo: Velegnet til børn på 1½ - 5 år, hvor de for første gang stifter bekendtskab med LEGO Duplo. Sættene er simple, farverige og motorrisk gode sæt.

- Min LEGO Duplo by: Velegnet til børn på 2 - 5 år, der kommer rolleleg elementer ind fra hverdagen, fx. bondegård, brandmand, fartøjer, dyr, tog og bygninger.
- Pink Byggesjov: Velegnet til børn på 2-5 år, her begynder historien at have betydning for barnet, og farverne tiltaler pigerne, og drager paraneller til deres eventyr fantasi.
- Yndlingsfigurer: Velegnet til børn på 2-5 år, hvor de begynder at kende figurer fra TV, og de kan lave deres egne kreative historie med de kendte figurer.

lego duplo 2017 nyheder
Mine først Duplo sæt
min duplo by
pink byggesjov
disney favoritter
duplo super helte
byggeboks og plader

Mere om LEGO Duplo

LEGO Duplo klodserne er børnenes første bekendtskab med det kreative, udviklende og motorriske en LEGO klods byder på, og selvfølgelig masser af sjov og leg!
En LEGO Duplo klods er dobbelt så stor som en almindelig LEGO klods, som gør den god til de små hænder, og i perioden hvor deres fantasi udvikler sig. Her er LEGO Duplo klodsen god til at være med til at stimulere deres lyst til læring gennem leg, hvor de hele tiden kan udvikle, bygge og skabe nye fantasi byggerier.
Der er så mange måder at lege med LEGO Duplo, der er ved det første møde med en LEGO Duplo klods for børnene, bare det at sætte to klodser sammen, og se at de bliver siddende sammen, som er deres første møde med at konstruere et element. Udviklingen tager til og de kan se og føle at de nu har mulighed for at evt. lave en form der illustrerer nogen fra deres dagligdag, det kan være en lige stang, der så kan være en flagstang som står i bedsteforældrenes have, og de har en kæmpe succes med deres første byggeri, og de kan måske begynde at sætte ord på nogen af tingene.
Når rollelegen fra hverdagen bliver en større og større del af deres leg, så kan de udfordre sig selv med sættene fra LEGO Duplo By, hvor der er Tog, bondegård, Zoo, og i øjeblikket Arktis. LEGO Duplo´s samlevejledning er meget simple og er med til at udvikle børns evne til at kigge på noget visuelt for så at omdanne det visuelle til en konstruktion, de kan røre og føle.
Når de har været de forskellige stadier igennem, tager rollelegen en ny udvikling, da der mange gange skal en historie på, og her er pigerne gode til deres eventyr, og drengene hvor figurer fra TV fylder mere og mere i deres rolleleg. Her kommer LEGO Duplo med figurer som Askepot, Mickey & Minnie Mouse, McStuffins og karakterne fra CARS ind som deres yndlings figurer.
Tilbudet i LEGO Duplo har ingen grænser til børnene i deres første år, hvor der skal leges, læres og udvikles.

Vi kan anbefale at lime en LEGO Duplo byggeplade på et Ikea Lack bord, for at give børnene en god base at bygge på.

En LEGO Duplo klods er dobbelt så stor som en almindelig LEGO klods, passer de ofte sammen, og mange af de almindelig LEGO klodser kan bygges sammen LEGO Duplo klodser, det kan være med til at konstruere nogen ekstra kreative byggerier.

Se evt LEGO´s egne hjemmeside for gratis spil og film til børnene omkring LEGO Duplo