0

LEGO Disney

Med LEGO Disney kan pigerne lege med deres yndlings figurer fra de kendte Disney historier, karakterer som Askepot, Ariel, Merida, Rapunze og seneste Belle fra skønheden og udyret, hvor hendes fantastiske fortryllede slot nu kan købes. LEGO Disney Princess har også de kendte karakterer fra Frost historien med, og hvor både ELSA og ANNA er med. De seneste nyheder fra LEGO Disney Princess er Palace Pets som er de kendte Disney karakteres kæledyr, de er både nuttet og kendt af pigerne, og nogen rigtig gode gave ideér da det findes i alle prislejer.

lego disney 2017 elSA BELLE

Mere om LEGO Disney Princess

Alle piger kender de kendte Disney eventyr med Askepot, Ariel, Merida, Rapunzel og Belle fra skønheden og udyret. Alle med deres fantastiske kjoler og spændende eventyr fortælling, og det gode mod det onde. Frozen filmen som er den seneste klassiker der skabt af Disney med karakterne Anne, Elsa og Kristoffer der udspiller sig i Norge, hvor det nye ikoniske Elsas glitrende isslot har en stor rolle, og i de nyere Fever afsnit af Frozen hvor det nye sæt "Fest på Arendal slot" har en central rolle. De meget flotte slotte der nu kan fåes fra LEGO Disney Frost, LEGO Disney Belle  og LEGO Disney Ariel falder i rigtig god smag ved de fleste piger da der mange detaljer og flotte tårne, skattekister, kæledyr og alt der skal være for at være et rigtig romantisk eventyr!
LEGO Disney Palace Pets er bland nyhederne fra LEGO Disney Princess, og det er de meget populære kæledyr til de kendte Disney princesser, som er nogen virkelig søde kæledyr.
Se evt. mere på LEGO´s egne hjemmeside, hvor der mange gratis spil og film, og hvor der er mulighed for at lære mere om pigernes yndlings figurer