0

LEGO Creator

Med LEGO Creator kan man bygge mange realistiske byggerier, og Creator serien en for dem der syntes selve byggeriet er det sjove. Man kan bygge og ombygge mange af sættene til flere modeller.

Alle sæt er 3i1 sæt, hvor der er 3 modeller der kan bygges af samme sæt, og der er vejledning med i sættet til de 3 modeller. Der er rigtig mange byggetekniker i sættene, der kan inspirere til egne kreative byggerier, muligvis på tværs af de forskellige sæt.

Modelhusene matcher fint sammen med LEGO City, hvor det kan være med til at få ens by til at blive spændende, da byen så for butikker, og et hjem til de mange indbyggere.

lego creator 2017 konstruktion

Mere om LEGO Creator

LEGO Creator er LEGO til barnet der kan lide modeller og at blive udfordret i byggeprocessen. Det er selve det at bygge, der er det spændende i Creator serien, det kan skabes bygninger, fly, dyr, robotter og alle mulige forskellige fartøjer.
De mange fartøjer, bygninger kan have funktioner indbygget, hvor børnene lærer meget af hvordan det er kontrueret.
3i1 byggesystemet gør LEGO Creator endnu mere fantasifuld, da man kan bygge flere modeller ud fra samme klodser. Og for den byggeglade giver det endnu mere værdi i sættet, da man kan bygge flere modeller ud fra det ene sæt.
Creator er rigtig populær blandt børnene der har stor interesse for teknik, og dem som søger svar på hvordan tingene er kontrueret.
Og LEGO Creator serien er også god til de børn der syntes LEGO Technic er fascinerende, men de ikke er klar til de mere byggetekniske svære sæt, som LEGO Technic er.
Se evt. mere på LEGO´s egne side omkring LEGO Creator, der er mange gratis muligheder, blandt andet spil og film der kan downloades.

Vi er heldige i Klodsbutikken.dk også at kunne tilbyde LEGO Creator Expert serien, de fleste sæt er anbefalet fra 14-16 år og opefter. Disse kreative sæt er nogen imponerende bygnings værker, og der er meget stor samler værdi i sættene, da de mange gange er begrænset i antal produceret.

Der er i øjeblikket 3 køretøjer i LEGO Creator Expert serien, VW T1 Camper, Mini Cooper og den nyeste én Ferrai F40. VW Camper er den der har været på markedet længs tid, og forventes at udgå inden længe.
I de store LEGO Creator Expert bygninger, også kaldt Modular husene er der i øjeblikket 3 modeller der er muligt at købe Dyrehandeleren, Detektiv bureau og Klodsbanken. Dyrehandeleren er den ældste og forventes at udgå inden for kort tid.
Så er der de mere ikoniske LEGO Creator Expert bygnings værker som Opera huset i sydney og Tower Bridge fra London som er nogen imponerende byggesæt.
LEGO Creator Expert er ofte ikke på tilbud men vi tilbyder af til de modeller vi kan skaffe i større mængder på tilbud, og hvis man samler og vil købe større mængde, venligst kontakt os for tilbud. Email: kontak@klodsbutikken.dk