0

LEGO Classic

LEGO Classic er gode startsæt til den kreative bygger, og som supplerings klodser til nogen af sine kreative byggerier. LEGO Classic er klodser i mange forskellige farver og forme, og de mere klassiske bygge plader til at bygge ovenpå er også en del af LEGO Classic.
Mange af LEGO Classic sættene sælges i emballage der kan bruges som opbevaring efterfølgende, så det er nemmere for børnene.

lego classic 2017 klodser

Mere om LEGO Classic

Med LEGO Classic kan børnene bygge i fri fantasi i løse klodser i mange forskellige farver, og forme. At konstruere sine egne fabeldyr eller andre kreative byggerier giver tit barnet følelsen af at udrette noget. De fleste LEGO Classic leveres med emballage der kan bruges til opbevaring af de løse klodser.
Der er sammen med LEGO Classic æskerne også vejledning til små byggerier af kreative figurer eller modeller.
LEGO Classic byder også på de klassiske byggeplader, som i øjeblikket er i farven grøn, og sandfarvet i den lille størrelse og i grå i den store størrelse. Byggepladerne er uundværlige til børnenes første byggerier.
Vi kan anbefale at lime en LEGO Classic grå stor byggeplade på et IKEA LACK bord, så børnene fra deres tidligste byggerier har et godt udgangs sted for deres byggerier, og det har mange gange en god arbejdshøjde.
Se evt. mere om LEGO Classic på LEGO´s egne hjemmeside for mere inspiration til LEGO Classic

Oversigt over efterårets LEGO Classic æsker:

LEGO Classic 10692
LEGO Classic 10693
LEGO Classic 10694
LEGO Claasic 10695
LEGO Classic 10698
LEGO Classic 10699
LEGO Claasic 10700
LEGO Classic 10701
LEGO Classic 10702