0

LEGO City

LEGO City er sæt der afspejler det realistiske LEGO univers. Og hvor børnene kan fantasere og lege rollespil med hverdagens helte! Brand, politi, røvere og mange andre klassiske helte indgår altid i LEGO City. Udover de klassiske temaer, så er der mange seje køretøjer, tog, flyvere som giver den kreative leg mange dimensioner.

lego city 2017
LEGO Brand
LEGO City Byliv
LEGO City Dybhav
LEGO City Fængsels ø
lego city gode fartøjer biler køretøjer
LEGO City lufthavn
lego city politi
LEGO Startsæt
LEGO City Tog
LEGO City Vulkan

Mere om LEGO City

LEGO City består af sæt fra mindre start sæt til de større bygnings sæt, politistation, brandstation og i øjeblikket en spændende tankstation. Så der kan altid findes gaveideer til en hver lejlighed.

Ligesom i en rigtig by har LEGO City mange nødsituationer og mange personer der har brug for hjælp. Heldigvis har LEGO City mange professionelle redningsfolk, der står klar til at hjælpe, og dem vil børnene elske at fantasere sig ind de helte roller.

I det klassiske skurk - helte rollespil, bliver de mange røvere sat bag lås mange gange, og når det lykkes dem at undslippe starter en nyt eventyr fuldt af action, som kun fantasien lader sig begrænse af, alt dette med charme og humor.

LEGO City tog er med til at gøre en by komplet, alle drømmer om at have kontrollen over et kæmpe godstog, som er lastet med varer til købmanden eller måske guld ude fra minen, og røverne har planer om et røveri, som giver en action fyldt scene, hvor politi skal på endnu en jagt. Muligvis skal elementerne til det næste byggeri i LEGO City køres inde til byggepladsen, og med forskellige forhindringer, som gør at godstoget skal køres med yderst forsigtig hånd. De batteri drevet tog kontrolleres nemt med fjernbetjening og giver liv til byen, når det kører rund. Passagertoget kan flytte de mange indbyggere fra A til B, dem der skal på arbejde, eller måske en skoleklasse der skal på lejerskole ude i skoven, hvor der pludselig opstår en nødsituation, hvor hverdagens helte kommer og afhjælper situationen.

Måske skal weekend udflugten gå ud i rummet, hvor en hjemmebygget satellit skal repareres. Eller måske er der rally på fjernsynet, hvorfor ikke afholde dit eget rally løb?, hvor der kan laves fede forhindringer eller en tribune af tilskuer med alle ens minifigurer!

Fantasien har ingen begrænsninger i LEGO City!

LEGO City tilbyder også nogen gode online spil, der kan spilles via app på ens tablet, som er med til at give ekstra skub til ens rolleleg. For her kan man se de mange funktioner modellerne byder på, og hvor modellerne for liv!
Se evt mere på LEGO´s hjemmeside med spil og film, som er gratis.

LEGO City har følgende temaer i efteråret 2016:

LEGO City Brandvæsen
LEGO City Politi
LEGO City Fængsels Ø
LEGO City Rumhavn
LEGO City Vulkan
LEGO City Dybhav
LEGO City Køretøjer
LEGO City Storby liv