0

Handelsbetingelser

Når du handler på klodsbutikken, handler du med Klodsbutikken.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Alle ordre leveres med PostDanmark.
Pris pr. ordre kr. 49,- uden omdeling (Pakkebokse, Postbutik og Posthus), og 59,- for omdelt ordre (hjem til egen adresse eller erhversadresse)

RETURNERING AF VARER

Når du handler på klodsbutikken har du altid 180 dages fuld fortrydelsesret. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Returbeløbet indsættes på det betalingskort der er benyttet ved ordre afgivelse, hvis andet ønskes, venligst gør os opmærksom på det.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:
Klodsbutikken.dk
Vestergade 167B
5700 Svendborg
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-2 hverdages leveringstid.
Vi tilstræber at ekspedere alle ordre der er gennemført inden kl. 14.00 alle hverdage, og de vil blive omdelt dagen efter. Dog kan der være tidspunkter hvor det er mere hektisk, f.eks op til Jul. men her vil vi gøre opmærksom på hvis der forekommer længere ekspeditions tid.

Lørdags omdeling med PostDanmark fungerer kun til postbutikker/posthus og pakkeboks, og ikke til erhvervs eller privat adresser.

BETALING

Betaling kan foretages med et MOBILEPAY, Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.
Betalingen trækkes først på betalingskortet i det øjeblik ordren afsendes.

REKLAMATION

Ved reklamation venligst kontakt os på tlf 42 90 90 93 (Tidsrum 9.30 - 16.00) eller via mail på kontakt@klodsbutikken.dk. Der er 2-års reklamationsret ifølge dansk lovgivning på varer der er købt ved klodsbutikken. I tilfælde af en reklamation er det Klodsbutikken som sælger der betaler returfragt for den reklamerede vare. Der skal altid have været henvendt til Klodsbutikken inden returforsendelser, ellers vil købers omkostninger til returfragt ikke blive dækket.

Der sker en sjælden gang imellem at der kan være byttet om på en klods i æsken, eller en klods er med støbefejl, og for at få tilsendt den manglende klods skal man kontakte LEGO Danmark´s kundeservice for hurtigste ekspedition. Det er et gratis nr. og servicen er helt i top!! tlf. 00800 5346 5555 (Nullerne foran skal også trykkes)

DET KEDELIGE

Vi tager forbehold for oplysninger der kan være tastet forkert, eller menneskelige fejl hvor der fx kan være indsat forkert pris eller billede/video ved en vare.

JURIDISKE NAVN

LEGA v/Henrik Engqvist
Vestergade 167B
5700 Svendborg
Cvr nr. 34947635

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Klodsbutikken.dk - herunder fortolkning af Klodsbutikken.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.